Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Annika - 15 maj 2008 14:54

Min make ringde mig under tiden jag var och arbetade.

Han berättade att när han kom hem så stod det en kille precis utanför vår altan , vid fd soprummet så att säga.

Min make tyckte att han kände igen honom, men kunde inte sätta fingret på det först.

Men tyckte dock det var konstigt att han stod där och hängde, vem vill stå där o hänga kl 9 på morgonen? Där det luktar skit dessutom!

Nåja, han hinner in och ser en kille på våran tomt, han springer till altanen och öppnar, killen försöker hoppa över staketet men min make fick tag i honom och drog tillbaks honom in på altanen.

En liten klen 14 åring, den andra killen stack.

Min man sa stanna där nere, nu ringer jag polisen. De kom och han var ute efter ciggaretter, och tydligen hade den andra killen som försvann från plats dessutom sagt åt honom att han kände de som bodde i lghten att det var okej att ta ciggen( fanns inga cigg,enbart tomt paket)

Han berättade allt för polisen denna lilla kille, så jag hoppas de tar den andra killen med då de tydligen varit uppe hos grannen ovanför med.

Och ungefär en två timmar efteråt hade det ringt på dörren här hemma, då var det den lilla killen samt sin far.

Som var mäktad förbannad på sin son och som krävde att han bad om ursäkt. Som i sin tur gjorde det med givetvis. Men han var så skraj och det kan jag förstå.

Hans far hade trott att hans son var i skolan, ingen hade meddelat att hans son skubbade från skolan ( skolkade) Och hade varnat sin son tidigare från att umgås med den andra killen.

Jag hoppas denna händelsen avskräcker killen från att försöka sig på att begå brott igen, även detta var relativt harmlöst men nästa gång kanske det skulle bli värre.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att killen ger fan i att bete sig så igen. Nu vet min make hur bägge ser ut och kommer visa mig dem med.

Jag känner till väldigt många unga killar i området, min förra hund ( må hon vila i frid) var väldigt älskad av flera stycken...

Så jag hoppas verkligen att han inte är en utav dem.

/ Roosa Fanan

Ovido - Quiz & Flashcards